Buurtschap Crailo vanuit de lucht...

Ingeborg Vos 26-10-2023 2824 keer bekeken

Op een prachtige dag in september zijn er drone opname gemaakt van het Crailo terrein. De beelden geven een mooi zicht op de voortgang van Buurtschap Crailo.

Kazernekwartier
Deelplan Kazernekwartier komt goed in beeld met de legeringsgebouwen, de appèlplaats en de bouwkavels voor nieuwbouw. Maar ook het gebouw De Spiegelhorst, de garageloodsen en het voormalige museumgebouw komen goed in beeld. Dit deelplan wordt ontwikkeld door diverse partijen: BPD Ontwikkeling B.V., de Alliantie en De Nieuwe Groene Afslag, CPO BosBuren en CPO klein crailo. De koopovereenkomst met BPD is inmiddels getekend, de andere koopovereenkomsten volgen nog dit jaar.

Slopen en bouwrijp maken
90% van alle te slopen gebouwen op het terrein zijn inmiddels geamoveerd. Op deelplan Kazernekwartier liggen de bouwkavels er bouwrijp bij. Dat betekent dat de riolering is neergelegd, de bouwkavels (waar nodig) gesaneerd en er bouwwegen zijn aangebracht. Eind van dit jaar starten de nutsbedrijven met het aanleggen van hun kabels voor elektra en water.

Dronefilm bekijken
Bekijk hieronder de dronefilm. Veel kijkplezier!

Koop en huur
Regelmatig krijgen wij de vraag of inschrijven voor een koop- of huurwoning al mogelijk is.

Op dit moment is dat nog niet mogelijk. Zodra dit wel mogelijk is berichten wij hierover op onze website www.crailo.nl en in de digitale nieuwsbrief.

Cookie-instellingen