Artist impression Corporate Campus Crailo

Campus Crailo

Een iconische koersbepalende plek

Een uniek kavel van ruim 29.000 m2 voor een bedrijf met een groen hart. Centraal in Nederland, middenin de bosrijke omgeving, is ruimte voor een cluster van gebouwen dat op alle mogelijke manieren ingevuld kan worden. Zodat het aansluit op de eisen en wensen van uw bedrijf.

Een bijzondere locatie voor een bedrijf met een onderscheidende visie. Waar niet alleen gecreëerd maar ook geproduceerd wordt. Waar mensen graag willen werken en bouwen aan de toekomst. Een plek om klanten te ontvangen en te inspireren, om te experimenteren, kennis uit te wisselen en talent te stimuleren. Lees in de onderstaande brochure of een Corporate Campus hèt ideale visitekaartje kan zijn voor uw bedrijf. Een locatie vol mogelijkheden. Voor medewerkers en klanten.  

Campus Crailo | brochure

Locatie Campus Crailo volgens Esther Vlaswinkel en Ton Schaap...
Stedenbouwkundige Esther Vlaswinkel en Urbanist Ton Schaap - beide lid van het Kwaliteitsteam Crailo - vertellen enthousiast over de campus op Crailo.

Wij nodigen u van harte uit voor een locatiebezoek. Voor een inspirerende gebiedsverkenning op deze bijzonder sfeervolle locatie waar misschien wel uw campus zal verrijzen.

Whitepaper Corporate Campus
Speciaal voor Crailo heeft schrijver Harm Tilman een whitepapier geschreven over een vijftal campussen in Nederland en Belgie. 

Impressie Campus Crailo Event
Eind februari 2024 vond er een boeiend event over Campus Crailo plaats. 
Met deze impressie kijken we terug op het event. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een campus.
Neem dan contact op met GEM Crailo via het mailadres bedrijven@crailo.nl

 

Cookie-instellingen